Diada de màxims de color malva

Els Minyons de Terrassa fan una exhibició de potencial a la Seu d´Ègara, completant el 3 iel 4 de 9 amb folre, el 9 de 8 i el pilar de 7 folrat. A Reus, diada sense sorpreses al Pallol

19 mayo 2017 22:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Minyons de Terrassa no paren de sorprendre. Si la setmana passada eren els Castellers de Vilafranca els que feien dos castells de nou en una mateixa diada, aquest dissabte al vespre ho van fer els egarencs, tota una declaració d’intencions i de potencial de la colla.

Els malves van descarregar el 3 de 9 amb folre, que ja havien fet dues vegades aquesta temporada, i van estrenar el 4 de 9 folrat, el 9 de 8, tots dos els més matiners que la colla han fet mai. Iper acabar d’arrodonir la millor actuació de la temporada castellera, els Minyons van descarregar el pilar de 7 amb folre. Una diada magistral que preveu una festa major de Terrassa molt atractiva.

A la mateixa diada, els Cap-grossos de Mataró van tenir en el 4 de 8 el seu millor castell, mentre que els de la Vila de Gràcia també van completar castells de vuit pisos.

 

Diada de vuit al Pallol

Reus va acollir dissabte a la tarda la diada del Pallol, amb els Xiquets de Reus com amfitrions i la Jove de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls com a colles convidades.

La diada no va tenir gaire sorpreses, i les colles van optar per tornar a portar a plaça castells que ja han descarregat aquesta temporada. Als reusencs, algunes baixes de darrera hora els va obligar a descartar el 3 de 8 i van optar per fer castells de set, com ara el 3 i el 5 de 7.

Els tarragonins també van seguir la línia de la diada de la setmana passada i van tornar a portar a plaça el 5 de 8 que van estrenar a Sant Boi. També van descarregar el 3 i el 4 de 8, sense problemes i amb molta solvència.

Per últim, la Colla Vella va tornar a portar a plaça el 2 de 8 folrat, el tercer de la temporada, que van descarregar sense problemes. A la segona ronda van optar per tornar a completar el 4 de 8 amb el pilar que van estrenar la setmana passada a Valls, i van tancar la diada amb el pilar de 6.

Els vallencs anaven acompanyats a la diada d’alguns dels membres xinesos dels Xiquets de Hangzhou, amb els quals van fer un 3 de 7 de germanor abans de la ronda de pilars finals que tancava la diada del Pallol.

 

Altres diades

El cap de setmana també ens deixa altres actuacions, com la dels Brivalls de Cornudella. Dissabte a la Vilella Baixa i diumenge a casa van completar castells de sis.

A la diada de la il·lusió de Valls, els Xiquets de Vila-seca i els d’Alcover van completar castells de sis, a l’actuació realitzada a la Casa Caritat.

 

 

 

Reus
X. Reus: 4d7, 5d7, 3d7
J. Tarragona: 3d8, 5d8, 4d8
Vella Valls: 2d8f, 4d8a, id4d8, 4d8, 3d7, pd6
Terrassa
M. Terrassa: 3d9f, 4d9f, 9d8, pd7f
C. Mataró: 4d7a, 4d8, 5d7
C. V. Gràcia: 3d8, 2d8f, 4d8
Vilella Baixa
B.Cornudella: 3de6, 4de6, 3de6a
Cornudella de Montsant
B.Cornudella: 3de6a, 2de6, 4de6a
N. Torre: 3de6, 3de6a, 4de6
Valls
X. Alcover: 3de6, 4de6, 2de6
X. Vila-seca: 3de6ac, 2de6, 4de6
 

 

Comentarios
Multimedia Diari