Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dijous, el més calorós de la setmana

El dijous les temperatures arribaran a màxims d'aquesta setmana. Sobretot a punts de l'interior on arribaran a voltar els 40 ºC. Al litoral les temperatures voltaran els 34 ºC amb una xafogor molt marcada. La temperatura de sensació voltará els 40 ºC a la costa.

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel serè o poc ennuvolat per bandes algunes bandes de núvols alts, més abundants durant la tarda. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu on localment deixaran el cel molt ennuvolat, sobretot a l'extrem nord de la serralada. A més, durant la tarda també s'espera l'arribada de núvols mitjans per l'oest del territori. Independentment, al principi i final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral, al matí sobretot al sud del sector.

A partir de la tarda s'espera alguns ruixats d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu, sobretot al seu extrem nord; i més aïlladament també en són possibles al terç oest del país. Les precipitacions podran anar acompanyades localment de tempesta i s'acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures mínimes similars i oscil·laran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda les temperatures màximes seran lleugerament més altes i oscil·laran entre els 29 i 34 ºC al litoral, i entre els 34 i 39 º C a la resta del país, si bé a ponent seran localment més altes i assolir els 40 ºC.

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals fluixos al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent d'intensitat entre feble i moderada en general, amb algun cop fort a la meitat nord del litoral, de component sud arreu , tret de l'extrem nord-est on predominarà el sud-est.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También