Dijous, el més calorós de la setmana

El dijous les temperatures arribaran a màxims d'aquesta setmana. Sobretot a punts de l'interior on arribaran a voltar els 40 ºC. Al litoral les temperatures voltaran els 34 ºC amb una xafogor molt marcada. La temperatura de sensació voltará els 40 ºC a la costa.

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat per bandes algunes bandes de núvols alts, més abundants durant la tarda. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu on localment deixaran el cel molt ennuvolat, sobretot a l'extrem nord de la serralada. A més, durant la tarda també s'espera l'arribada de núvols mitjans per l'oest del territori. Independentment, al principi i final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral, al matí sobretot al sud del sector.

A partir de la tarda s'espera alguns ruixats d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu, sobretot al seu extrem nord; i més aïlladament també en són possibles al terç oest del país. Les precipitacions podran anar acompanyades localment de tempesta i s'acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures mínimes similars i oscil·laran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda les temperatures màximes seran lleugerament més altes i oscil·laran entre els 29 i 34 ºC al litoral, i entre els 34 i 39 º C a la resta del país, si bé a ponent seran localment més altes i assolir els 40 ºC.

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals fluixos al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent d'intensitat entre feble i moderada en general, amb algun cop fort a la meitat nord del litoral, de component sud arreu , tret de l'extrem nord-est on predominarà el sud-est.

 

Comentarios
Multimedia Diari