Dimarts de sol

Les temperatures pujaran lleugerament a la demarcació

19 mayo 2017 22:05 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Port, que puntualment deixaran el cel molt ennuvolat, alhora que arribaran bandes de núvols mitjans per l'oest del país que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat oest. A més, a partir de la tarda hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud.

A la tarda és probable algun ruixat aïllat al Pirineu oriental i no se'n descarten al Port. Seran d'intensitat feble o puntualment moderada i s'acumularan quantitats minses o poc abundants.

Les temperatures seran lleugerament més altes. Amb tot, a la vall de l'Ebre les màximes seran semblants. Les mínimes es mouran entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 18 i 23 ºC al litoral. Les màximes arribaran a valors d'entre 25 i 30 ºC al Pirineu, litoral i prepirineu oriental, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Pel que fa a vent, al principi i al final del dia serà fluix i variable. Al centre de la jornada s'imposarà el component sud, fluix amb cops moderats en general.

 

Comentarios
Multimedia Diari