Dimiteix la junta directiva dels Xiquets de Tarragona

Arran de la renúncia s'ha convocat una Assemblea General Extraordinària: "Cal repensar diversos aspectes del funcionament i de l'estratègia"

19 mayo 2017 16:11 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els membres de la Junta de Govern dels Xiquets de Tarragona, que presideix Xavier Sabat, van anunciar dilluns la seva decisió de renunciar als càrrecs i de convocar noves eleccions.

Després de les sessions #Enparlem, unes jornades de debat i reflexió interna que la colla tarragonina ha dut a terme aquest hivern, la directiva considera que «és el moment de fer un pas al costat» perquè «la colla vol emprendre un nou rumb amb canvis i nous aires», segons un comunicat que la mateixa entitat va fer arribar ahir als mitjans.

I és que, segons la directiva, el projecte #Enparlem ha servit per constatar que la massa social matalassera aposta per «repensar diversos aspectes del funcionament i de ’l’estratègia a llarg termini de la institució, un canvi de rumb sempre amb fidelitat als orígens però també amb una mirada ambiciosa cap al futur».

Arran d’aquesta renúncia s’ha convocat una Assemblea General Extraordinària pel dia 1 d’abril per votar una nova Junta de Govern. Totes les persones que es vulguin presentar podran recollir signatures del 7 al 23 de març i el 28 del mateix mes es faran públiques les candidatures.

Comentarios
Multimedia Diari