Diversos morts en un incendi a un edifici d'apartaments de Londres

Un edifici de 27 plantes devorat per un incendi ha causat el caos a la capital anglesa. Més de 50 persones han estat ingressades a diversos hospitals de la ciutat.

14 junio 2017 08:07 | Actualizado a 21 noviembre 2017 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La comissionada del Departament de Bombers de Londres, Dany Cotton, ha confirmat que hi ha "diversos morts" com a conseqüència de l'incendi registrat en un edifici d'apartaments al nord del barri de Kensington, a la capital britànica.

"Sento tristor en confirmar que hi ha hagut diversos morts. No puc confirmar-ne la xifra en aquest moment per la grandària i la complexitat de l'edifici. M'equivocaria clarament si especulés sobre aquest tema", ha assegurat Cotton, en una declaració davant la premsa. 

Per la seva banda, el Servei d'Ambulàncies de Londres ha confirmat en un comunicat que 50 persones han estat ingressades a cinc hospitals de la capital britànica com a conseqüència de l'incendi a l'edifici Greenfell Tower i que hi ha un centenar de metges treballant per atendre les persones afectades. 

Cotton ha dit que els primers equips de bombers han arribat al lloc dels fets sis minuts després de ser avisats de l'incendi i ha reiterat que es desconeixen les causes que han originat les flames. "Aquest és un incident sense precedents. En els meus 29 anys de serveis amb els bombers mai no he vist res com això. Els bombers estan treballant molt en aquest moment", ha assenyalat. 

La comissionada del Departament de Bombers de Londres ha assegurat que es tracta d'"un important incendi" que afecta "les 24 plantes" que componen l'edifici d'apartaments, iniciant-se en la segona i d'aquí cap amunt. "Tinc a més de 200 bombers treballant en aquest incident, amb 40 camions i diversos vehicles d'especialistes, incloses catorze unitats de rescat", ha indicat. 

Cotton ha assegurat que les primeres dotacions de bombers han arribat al lloc de l'incendi sis minuts després de rebre l'avís i ha destacat que estan treballant en "condicions molt difícils i extremadament desafiadores" per mirar de rescatar persones a l'interior de l'edifici i extingir les flames.  

Comentarios
Multimedia Diari