Domini del sol durant tot el dimecres

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes i les màximes s'enfilaran al centre del dia fins als 33 graus

19 mayo 2017 22:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb alguns intervals de núvols baixos a punts de l'interior de matinada i de la meitat sud del litoral fins les primeres hores del matí i al final del dia. A la tarda creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya, sobretot a l'extrem nord del Pirineu.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes i oscil·laran entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 19 i 24 ºC a la resta del país. Les màximes pujaran lleugerament en general, i moderadament al nord-est, si bé al litoral i prelitoral sud seran semblants o baixaran lleugerament. Les temperatures màximes es mouran entre 28 i 33 ºC al Pirineu i al litoral, localment més altes al litoral nord, i entre 31 i 36 ºC a la resta, localment més altes a Ponent.

El vent bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat amb cops forts, de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari