Más de Noticias

Dóna a llum a bessons als 64 anys després d'una fecundació in vitro

Es tracta d'un cas excepcional a Espanya. La pacient es va sotmetre a un tractament de reproducció assistida als Estats Units i després d'aconseguir quedar-se embarassada, va tornar

Europa Press

Whatsapp

Una dona de 64 anys, M.I.A, ha donat a llum bessons mitjançant cesària programada a l'Hospital Recoletas de Burgos després de sotmetre's a un tractament de fecundació in vitro als Estats Units.

Es tracta d'un cas excepcional no només a Castella i Lleó, sinó també a Espanya, ja que és una de les poques dones que, després de superar la barrera dels 58 anys, ha aconseguit portar l'embaràs de bessons a terme, ha assenyalat el centre hospitalari en un comunicat recollit per Europa Press.

La pacient, que acaba de ser mare per segona vegada, i els dos nadons, nen i nena, es troben en perfecte estat de salut després de la intervenció, que ha dut a terme un equip multidisciplinari de l'Hospital format per ginecòlegs, pediatres, llevadores, a més de l'equip d'infermeria i auxiliar necessari per a una intervenció d'aquesta magnitud.

La pacient es va sotmetre a un tractament de reproducció assistida als Estats Units i després d'aconseguir quedar-se embarassada, va tornar a Espanya.

M.I.A ja va donar a llum a l'Hospital Recoletas Burgos a la seva primera filla fa sis anys. Els especialistes van optar per una cesària programada, generalment indicada en aquests casos per als embarassos múltiples de bessons.

Temas

  • PANORAMA

Comentarios

Lea También