Dow Chemical va facturar 1.223 milions el 2014, un 0,9 % més

La multinacional química Dow Chemical va facturar 1.223 milions d'euros a Espanya i Portugal el 2014, un 0,9 % més que el 2013, quan va sumar uns ingressos de 1.212 milions d'euros

19 mayo 2017 21:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La multinacional química Dow Chemical va facturar 1.223 milions d'euros a Espanya i Portugal el 2014, un 0,9 % més que el 2013, quan va sumar uns ingressos de 1.212 milions d'euros.

Així consta a l'informe públic de Dow Chemical Ibèrica corresponent a l'any passat, en el qual aquesta companyia precisa que aquest "lleuger repunt" s'ha aconseguit "en part gràcies a l'augment dels marges més ajustats i a l'aprofitament de les oportunitats en els productes de valor afegit".

Si bé Espanya aporta la majoria de la facturació de Dow Chemical Ibèrica, la companyia no detalla la xifra de negoci corresponent a aquest país.

Això no obstant, sí apunta que les vendes van créixer a la regió ibèrica en el seu conjunt un 5 % i que ho van fer gairebé un 38 % a Portugal.

El 2014 Dow Chemical ha invertit uns 10 milions d'euros en les seves plantes ubicades al complex industrial de Tarragona i a la fàbrica de MDI -la que produeix difenil metil isocianat- d'Estarreja (Portugal).

Encara que Dow Chemical Ibèrica té el seu domicili fiscal a Madrid, el seu principal complex industrial és a Tarragona, que consta de dos subpolígons de producció: el situat a La Pobla de Mafumet i l'ubicat a La Canonja.

També compta amb instal·lacions industrials a Ribaforada i Tudela (Navarra) i amb un centre de producció a Estarreja.

Dow Chemical dóna feina a la Península Ibèrica a un total de 673 treballadors i és una de les principals multinacionals químiques presents a Espanya.

El president d'aquesta multinacional nord-americana a Espanya i Portugal, Antón Valero, és també president de la patronal química espanyola Feique.

Comentarios
Multimedia Diari