El 091 evita per telèfon que un home es tiri d'un terrat mentre ho retransmet per Facebook

El succés ha ocorregut avui, quan una persona ha comunicat que un amic estava diens en directe en un vídeo que es tiraria des d'un terrat

19 mayo 2017 16:22 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents del 091 de la Policia Nacional han evitat avui, després d'una conversa per telèfon de 45 minuts, el suïcidi d'un home que amenaçava amb llançar-se des d'un terrat a la localitat del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i ho estava retransmetent per Facebook.

Segons ha informat la Direcció General de la Policia, el succés ha ocorregut avui sobre les 13 hores, quan una persona ha comunicat al telèfon 091 que un amic estava retransmetent en directe, a través d'una coneguda xarxa social, diversos vídeos en els quals deia que es tiraria des d'un terrat.

La xarxa social en què estava publicant els missatges era Facebook, han precisat fonts policials.

Aquesta persona no sabia la ubicació exacta del seu amic, però sí que estava en una localitat de Barcelona, i va facilitar als agents el telèfon del presumpte suïcida.

Els policies li van trucar i durant 45 minuts van tractar de convèncer-lo perquè deposés la seva actitud, a més d'aconseguir la direcció exacta del seu domicili, ubicat al Prat de Llobregat, a la terrassa del qual estava enfilat.

Paral·lelament, la Policia va informar d'allò succeït als Mossos d'Esquadra, que van enviar diverses unitats al lloc.

Finalment, la conversa va donar els seus fruits i l'home es va baixar del terrat, sent atès per diversos agents i per metges per comprovar el seu estat, ha destacat la Direcció General de la Policia.

La intervenció ha estat portada a terme per agents de la Sala del 091 de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Comentarios
Multimedia Diari