El Alamo, la senzillesa i la humilitat són claus d'èxit

L'establiment ha celebrat els 40 anys i es postula com un dels espais d'èxit per a grans esdeveniments

19 mayo 2017 22:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des de fora sembla un petit castell, però per dins el restaurant El Alamo s’ha convertit en un gran establiment. I és que l’Esteban Claver, propietari, porta des dels 14 anys treballant en el món de la restauració.

Procedent d’Osca ha tingut, i encara té, restaurants a Torredembarra. Però l’any 1974 va decidir emprendre un nou negoci. Va comprar els actuals terrenys del restaurant i el va convertit, de mica en mica, d'un petit establiment per a 130 comensals fins a un gran espai per a esdeveniments que pot arribar a acollir 1.600 persones.

Bona part del seu èxit dins el sector de la restauració és treballar des de la humilitat i pensant en els clients i en la seva butxaca. Al restaurant El Alamo es caracteritzen per un estil mediterrani de la seva cuina però, i això és el que agrada més als clients, per al seva continuïtat. Disposen d'una àmplia oferta de menús, però sempre són els mateixos, variant els productes de temporada. D'aquesta manera han aconseguir una fidelització del client molt especial.

El local disposa d’espai suficient per acollir 1.600 comensals

No oblidar-se del client petit

Tot i ser coneguts en el mercat sobretot per a l’organització d’esdeveniments, com bodes, comunions, sopars d’empresa, etcètera, no obliden mai al client diari.

Per a ells tenen reservats diversos menús. Entre setmana, tot aquell que ho desitgi pot gaudir d’un menú diari d’11 euros o pot escollir el menú Festival, on espot degustar un arròs amb llamàntol o una costella de vedella blanca, entre altres plats, per 20,50 euros.

També ofereixen un menú de caps de setmana més elaborat per 21,50 euros, on hi ha una gran varietat de plats casolans i tradicionals entre els quals es pot triar. D’altra banda, disposen d’un menú gurmet, així com ofertes especials per temporades, com ara les calçotades.

El Alamo no és únicament un restaurant sinó que disposa d’un espai de producció propi. Tenen un viver de llamàntols, cultiven calçots i produeixen el seu propi oli arbequina, que serveixern i comercialitzen al mateix establiment. Es tracta de l'oli Cal Esteban. També tenen a la seva disposició transport propi per al desplaçament del servei de càtering que ells mateixos ofereixen.

Elabora i distribueix el seu propi oli de la varietat arbequina: Cal Esteban

La reforma de tot l’edifici situat a la localitat d’Alcover va començar el 2006, arran del deteriorament de la façana. Les obres obligatòries van fer reflexionar als propietaris del local per fer un canvi d’imatge.

Actualment, es pot apreciar com l’exterior del restaurant llueix a manera de castell, que emula l’edificació alemanya de Neuschwanstein, mentre que l’interior és un petit retrat fidel a l’obra arquitectònica d’Antoni Gaudi, el Parc Güell, una decoració senzilla que convida a gaudir d’una gran experiència culinària i d’entreteniment.

Comentarios
Multimedia Diari