Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Camp de Tarragona, unit a la Via Lliure de Barcelona

Redacció

Whatsapp

Les comarques del Camp de Tarragona s'han mantingut unides dins la Via Lliure de la Meridiana de Barcelona. Ciutadans de desenes de pobles s'han mobilitzat, acompanyats també de moltes colles de castellers, geganters i timbalers, entre d'altres. A la manifestació tambvé hi ha estat present la Mulassa de Valls: de fet, l'alcalde d'aquest municiopi, Albert Batet, s'ha fet una foto amb ella i l'ha difós per Twittet. La Via Lliure també ha comptat amb la presència de regidors de diversos pobles del Camp, com Santa Coloma de Qeralt. 

La clàssica rivalitat entre municipis s'ha traduït aquesta vegada en veure qui nhavia muntat més busos en relació a la seva població: de Tarragona n'han sortit 50, de Reus 56 , 13 de Valls i 26 de la Conca de Barberà. L'ambient que han generat tots els veïns del Camp ha estat de festa, reivindicació i armonia durant tot el recorregut.  

D'altra banda, els qui han acudit per la sea banda, han estat els manifestants de les Terres de l'Erbre, que es trobaven entre els trams 15 i 18, mentre que els del Camp estaven posicionats entre el 93 i el 107.  

Temas

  • ELECCIONS 27-S

Comentarios

Lea También