Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern aprova la creació de l'Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona

Es tracta d'optimitzar els espais i donar suport als centres educatius ubicats en el recinte

Whatsapp

El Govern ha aprovat aquest dimarts la creació de l'Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona. Es tracta d'un organisme depenent dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, amb autonomia de gestió i sense personalitat jurídica. El Complex Educatiu de Tarragona està format per diferents edificis amb usos diversos, pels serveis educatius i pels instituts Pere Martell i Cal·lípolis. En total, el complex ocupa una superfície construïda de 68.962,70 metres quadrats. Els principals objectius són gestionar els espais del recinte, donar suport als centres educatius que hi són ubicats i obtenir els millors rendiments d'explotació econòmica dels recursos de què disposa.

La creació de l'òrgan no té cap cost econòmic, ja que s'aprofita l'estructura existent per part del Departament d'Ensenyament. La direcció de l'Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona correspon al director o la directora dels SSTT del Departament d'Ensenyament de Tarragona.

Es crea també el Consell de participació, constituït pel director/a de l'Òrgan de Gestió del Complex, pel gerent, pels directors dels instituts que estan ubicats al Complex i per un representant dels serveis centrals del departament competent en matèria educativa.

Comentarios

Lea También