Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern recuperarà el pressupost per gestionar els parcs naturals i espais protegits de Catalunya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, diu que cada euro invertit en un parc natural té un retorn de 9 euros

ACN

Whatsapp
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visita el Parc Natural de la Serra de Montsant. Foto: ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visita el Parc Natural de la Serra de Montsant. Foto: ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat aquest diumenge que recuperaran les dotacions pressupostàries necessàries per al bon funcionament dels 14 Parcs Naturals de Catalunya i els espais naturals protegits. Durant una visita al Parc Natural de Montsant, Rull ha insistit en el paper dinamitzador dels parcs i espais naturals per a l’economia de moltes comarques, i ha assegurat que “cada euro invertit en un parc natural té un retorn de 9 euros”. Per això, ha anunciat "el compromís de tornar a recuperar la inversió que fèiem l’any 2011 en aquest àmbit”, perquè la gestió dels Parcs naturals i els espais naturals protegits és una “prioritat bàsica” del Govern, ha recordat.

En aquest sentit, ha apuntat que el Departament calendaritzarà la inversió quant a personal i millora de les instal·lacions en els dos anys vinents. Amb tot, les accions són la resposta a les retallades dels darrers anys, que han impactat de manera negativa en els territoris amb espais naturals protegits.

Rull ha fet la visita acompanyat de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà; la directora del Parc, Neus Miró, i alcaldes i autoritats de la zona.

Temas

  • MEDIO AMBIENTE

Comentarios

Lea También