Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar reunirà 500 professionals a PortAventura

Entre els ponents hi ha representants de destinacions turístiques com París, Califòrnia i Croàcia, i d'empreses com PortAventura, Capital of Children Legoland, Museu Thyssen Familiar, TripAdvisor, Kinderhotels i Pierre et Vacances, entre d'altres

EFE

Whatsapp
Vistes generals de Port Aventura

Vistes generals de Port Aventura

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar (CITF) reunirà 500 professionals del sector turístic entre el 12 i 13 de novembre al centre de Convencions de PortAventura a Vila-seca (Tarragona), i comptarà amb 50 ponents i experts.

El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Pere Torres; la directora general de Turisme, Marian Muro, i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, han presentat aquest dimarts el congrés, que està organitzat per l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme de Tarragona.

Entre els ponents hi ha representants de destinacions turístiques com París, Califòrnia i Croàcia, i d'empreses com PortAventura, Capital of Children Legoland, Museu Thyssen Familiar, TripAdvisor, Kinderhotels i Pierre et Vacances, entre d'altres.

El programa del congrés s'ha estructurat en quatre grans blocs temàtics: 'El turisme familiar al món', 'Gestió integral d'un destí de turisme familiar', 'La demanda turística. Nous canals d'informació en el sector', i 'L'oferta turística. Gestió del sector privat: intermediació i allotjaments turístics'.

Actualment a Catalunya hi ha 22 Destinacions de Turisme Familiar i més de 700 empreses certificades amb aquest segell d'especialització, que configuren una oferta adaptada a les necessitats i exigències de les famílies durant les seves vacances.

El I Congrés Internacional de Turisme Familiar té el suport de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), la Secretaria d'Estat de Turisme i la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT).

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También