El Rebost de l'Avi Lluís augmenta els seus productes de mel i gelea reial

L'empresa ha optat per una nova línia fruit de les noves tendències i de les necessitats dels seus clients

19 mayo 2017 21:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Perelló és conegut principalment per l’elaboració de la mel. L’empresa El Rebost de l’Avi Lluís fa més de 50 anys que es dedica a aquest art i és un referent al territori. Especialistes a elaborar tot tipus de mel, el 2006 van decidir potenciar el seu negoci a través de la venda en línia dels seus productes.

Tot el consum d’aquesta marca és elaborat per l’empresa Apicola Brull Casanova, dirigida per Francesc Brull, tercera generació d’apicultors, començant per l’avi Lluís, que és qui dóna nom a la marca.

Ara, han vist que cada cop hi ha una demanda més alta no només de la mel com a producte gastronòmic sinó amb finalitats nutricionals o cosmètiques. Però la mel no és l’únic producte que s’extreu de les abelles. Tot al contrari, n’existeix la gelea reial, el pròpolis i el pol·len, tots elements molt importants en el sector de la medicina natural.

Fins ara els venien per separat però fruit de la demanda dels clients i de les noves tendències, des del Rebost de l’Avi Lluís s’ha elaborat una nova gamma de productes que barreja aquests ingredients. El pròpolis és un ingredient de gust fort i difícil de prendre sol. Per aquest motiu l’empresa va decidir combinar-lo amb la mel i aprofitar les seves propietats. D’aquesta manera neixen la mel amb pròpolis, que ajuda a prevenir els refredats, així com han creat la mel amb gelea reial i pol·len, i ungüent amb cera d’abella, pròpolis i oli d’oliva, de gran qualitat per a les cremades.

Més endavant els productors de l’empresa tenen previst elaborar un xarop de pròpolis i farigola, que servirà de complement a altres productes de salut.

Nous productes: mel amb pròpolis, mel amb gelea reial i pol.len, i ungüent

Aquesta línia de salut neix arran de la voluntat dels clients del Rebost de l’Avi Lluís. Els seus usuaris volen tornar a consumir els antics remeis naturals i manuals que elaboraven les seves mares o àvies, la recepta de les quals s’ha perdut. I és que tant la mel com els altres derivats de les abelles han estat sempre productes que han ajudat a prevenir o alleujar malalties, tot gràcies a les seves facultats antiinflamatòries.

La seva gamma de productes, doncs, va més enllà dels que es poden trobar a una botiga qualsevol. Són productes diferents, poc usuals i tots elaborats artesanalment amb els productes extrets de les 2.200 caixes d’abelles amb què treballa l’empresa Brull.

Ara, les abelles ja reposen per estar preparades per la següent temporada i els apicultors ja deixen tota la producció dels insectes per a la seva supervivència.

Es preveu una bona collita tot i que inferior a la de la temporada anterior. Això és deu a les altes temperatures que hi ha hagut aquest estiu, que han assecat el terreny.

Comentarios
Multimedia Diari