Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El fiscal demana 20 anys de presó per un assassinat homòfob a Catalunya

L´acusat va actuar aprofitant-se del caràcter inhòspit i solitari de la zona i que la víctima estava totalment desarmada i sense mitjans per defensar-se

Whatsapp

La Fiscalia demana 20 anys de presó per a un jove acusat d’assassinar un home la nit del 12 al 13 de desembre del 2014 «pel menyspreu que sentia a la seva orientació sexual» a la platja de les tres xemeneies de Sant Adrià de Besòs, freqüentada per homosexuals per a intercanvis sexuals.

En el seu escrit d’acusació, previ al judici amb tribunal popular previst per dilluns a l’Audiència de Barcelona, la fiscal relata que l’acusat, Souhaib. Z., que llavors tenia 18 anys, es va dirigir a la platja al costat de dos menors i portant el seu gos, de raça de presa canari. Una vegada allà, els menors van abandonar el lloc momentàniament i, minuts després, Souhaib. Z. es va acostar a l’home i hi va iniciar conversa sobre una possible trobada sexual, però el va agredir fins a matar-lo alhora que el seu gos, ‘Rocco’, mossegava a la víctima.

L’acusat, natural de Tànger (Marroc), va actuar aprofitant-se del caràcter inhòspit i solitari de la zona i que la víctima estava totalment desarmada i sense mitjans per defensar-se.

Una vegada mort l’home, Souhaib. Z. es va apoderar del seu telèfon mòbil i va abandonar el lloc, sempre segons l’escrit de la Fiscalia. Per tot això, la fiscal l’acusa d’un suposat delicte d’assassinat amb traïdoria i també d’una falta de furt, per la qual reclama que pagui una multa de 420 euros.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También