El jutge deixa en llibertat amb càrrecs l'extresorer de CDC i li retira el passaport

Els empresaris Jorge Soler i Xavier Tauler també han sortit del jutjat del Vendrell després de declarar

19 mayo 2017 21:27 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El magistrat del jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell ha deixat en llibertat amb càrrecs l'extresorer de CDC, Daniel Osácar, i els empresaris Jorge Soler (del grup Soler) i Xavier Tauler (Copisa). Com a mesura cautelar, a tots ells se'ls ha retirat el passaport. Els tres han declarat aquest divendres al matí al jutjat del Vendrell pel presumpte cobrament de comissions irregulars. El jutge ha sol·licitat la retirada del passaport de l'extrerorer de CDC després que la fiscalia hagi al·legat la presumpta tinença d'interessos a l'estranger. Un extrem que l'advocat d'Osácar, Xavier Melero, ha negat a la sortida del jutjat. És per això que Melero ha anunciat que recorrerà la decisió.

Des de Convergència Democràtica de Catalunya, el responsable de regim intern i comunicació Francesc Sánchez ha assegurat en declaracions als mitjans que l'operació Petrum és "desproporcionada" i ha manifestat absoluta confiança tant amb Osácar com amb l'actual tresorer del partit, Andreu Viloca.

Després d'Osácar, Soler i Tauler, està previst que declari l'empresari Sergio Lerma (d'Oproler) i el director general d'Infraestructures, Josep Antoni Rosell.

El primer en declarar ha estat Tauler, que quan ha acabat ha marxat per una porta no visible per als periodistes que s'esperaven a fora, ha estat Tauler. Més tard han sortit Soler i Osácar.

Per al director general d'Infraestructures la fiscalia ha demanat presó eludible amb fiança.

 

Comentarios
Multimedia Diari