Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El rei rebutja rebre Carme Forcadell i ella li comunica per escrit la investidura

El Parlament havia sol·licitat audiència a la Casa Reial

ACN

Whatsapp
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en el moment de signar la proposta de candidat a la investidura, aquest diumenge, 10 de gener.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en el moment de signar la proposta de candidat a la investidura, aquest diumenge, 10 de gener.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha comunicat oficialment al rei Felip VI la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat per escrit a petició de la Casa Reial. A través d’un comunicat, la cambra catalana explica que la comunicació s’ha fet a través de correu electrònic aquest migdia, tal com ha demanat la Zarzuela.

El Parlament va sol·licitar aquest diumenge, “pels conductes habituals”, audiència perquè Forcadell comuniqués aquest dilluns la investidura de manera presencial al rei Felip VI. La secretaria general de la Casa Reial ha enviat un escrit al Parlament en què demanava que “la comunicació oficial de la presidenta del Parlament es realitzi per escrit, a través del cap de la casa Reial, per tal de complir els tràmits establerts en la Constitució i l’Estatut”.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También