Els Castellers de Vilafranca guanyen el Concurs de Castells

El 3de9 sense folre de la Colla Vella s'ha quedat en intent

19 mayo 2017 17:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Castellers de Vilafranca s’han adjudicat el XXVI Concurs de Castells a la Tàrraco Arena Plaça després d’haver signat la millor actuació de la història dels castells. Els Verds han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 10 amb folre i manilles i han carregat la torre de 8 sense folre. En cinquena ronda, els Verds han deixat el Concurs en mans de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que, si hagués completat l’inèdit 3 de 9 sense folre, s’hagués alçat amb el trofeu de l’espectacle casteller més gran del món. Els de la camisa rosada, però, no han pogut carregar la construcció més puntuada del Concurs, ja que el castell ha acabat cedint amb els dosos col·locats. Després d’un final d’infart, la Vella de Valls ha quedat finalment en tercera posició per darrere de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La Jove de Tarragona ha quedat en segon lloc. 

En la quarta ronda, els Verds han tornat a carregar un 2d8  però igual que en la segona ronda, no han aconseguit descarregar-lo. Això fa que els de Vilafranca segueixen amb els mateixos punts. La Colla Vella ha desmuntat el seu intent de 3de9 sense folre quan encara no estaven sisens col·locats. Per la seva banda, la Jove de Tarragona ha descarregat el 9de8 i s'han col·locat provisionalment en segon lloc. 

En la tercera ronda els rosats han reconduït la seva actuació al Concurs descarregant el 4de9 sense folre, una estructura que tenen dominada tal com l'han executat, fregant gairebé la perfecció. D'aquesta manera, la Vella no es rendeix, tot i tenir un castell menys que els liders, els Castellers de Vilafranca.

Els Verds són els líders aquest concurs després d'haver descarregat, per primer cop a la seva història, el 4de10 amb folre i manilles. 

La pressió ara està al cantó de la Vella que, amb tres rondes encara, només tenen al caseller el 4de10 que han carregat a la primera ronda. 

La Colla Jove ha vist com quedava en intent la seva temptativa de 3de10 amb folre i manilles. 

Jornada amarga per la Colla Joves Xiquets de Valls que, tot i descarregar de bon començament el 5de9f, han fet llenya dels respectius intents de 3de10fm i de 2de9fm.

 


Segona Ronda: Els Verds segueixen líders després de dues rondes

Primera ronda: La Colla Vella de Valls carrega el 4d10fm al Concurs de Castells

Comentarios
Multimedia Diari