Els Mossos continuen buscant l'autor dels trets que van causar la mort d'un jove de 32 anys a la Meridiana

Un dels ferits crítics segueix en estat crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron

19 mayo 2017 16:52 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant el presumpte autor dels trets que van causar la mort a un jove de 32 anys de nacionalitat dominicana aquest diumenge a la nit a l’Avinguda Meridiana de Barcelona, prop de l’Avinguda Rio de Janeiro, i investiguen les causes dels fets. D’altra banda, un altre home d’uns 30 anys va resultar ferit crític i continua a l’Unitat de Cures Intensius de trauma de l’Hospital de la Vall d’Hebron , segons han informat aquest matí fonts del centre hospitalari, mentre que una noia d’uns 22 anys va resultar ferida greu i va ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau.

Els fets es van produir aquest diumenge al vespre quan un desconegut va disparar una ràfega de trets contra el grup de tres persones que es trobaven a l’interior d’un vehicle. Poc després dels fets, es va desplegar un ampli dispositiu policial a la zona, concretament a l’altura del número 517 de l’Avinguda Meridiana per tal de localitzar el presumpte autor dels trets i iniciar una investigació per esclarir els fets. 

El difunt i l'altre home ferit estaven esperant a l'interior d'un vehicle davant d'un bar de la zona quan l'agressor es va aproximar i, tot seguit, va començar a disparar una ràfega de trets. A la lluna del turisme de les víctimes es podien comptar fins a set impactes de bala.

Comentarios
Multimedia Diari