Els Nens estrenen la tripleta de 8

Els del Vendrell descarreguen el 2 de 8 folrat més matiner i el primer de la temporada.A Sitges, la Colla Vella dels Xiquets de Valls estrena també el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6

19 mayo 2017 22:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Diada rere dia es pot copsar les ganes de que tenen les colles d’avançar objectius i portar els seus millors castells a plaça.

Els Nens del Vendrell estan fent un inici de temporada molt fort i aquest diumenge van completar, a Vilanova i la Geltrú, la primera tripleta de vuit del curs. L’estrena va ser el 2 de 8 folrat, el primer de la temporada i el més matiner de la seva història. No oblidem que el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 8 folrat és la millor actuació de la història de la colla, sense comptar els pilars, i tot just començar la temporada l’han tornat a descarregar.

La diada de Vilanova també va servir per veure la Joves de Valls, que va estrenar temporada aquest diumenge. Els de Jaume Galofré van tenir en el 4 de 8 el seu millor castell, que van descarregar a la primera ronda. Amb el 5 de 7 i el 2 de 7 van completar la primera sortida a plaça del curs.

Els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, van completar el primer 4 de 8 de la temporada, a més del 2 de 7 i el 7 de 7. Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van completar una nova clàssica de vuit, descarregant el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 7.

 

La Vella, a Sitges

La Colla Vella va fer una molt bona diada aquest diumenge a Sitges, on va estrenar el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6. Els rosats van triar, de sortida, el 3 de 8, per després intentar el 2 de 8 folrat, que van descarregar sense problemes.

A la tercera van optar pel 4 de 8, que es va quedar en intent, protagonitzant la primera caiguda del curs. La colla, però, el va tornar a intentar a la ronda de repetició, i el van poder completar. La diada es va acabar amb l’estrena del pilar de 6, el primer de l’any.

A la mateixa diada, els Castellers de Sants van completar la clàssica de vuit i la colla local, la Jove de Sitges, castells de la gamma alta de set.

A Altafulla també hi va haver castells aquest diumenge, amb la colla local, els Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Els d’Altafulla van completar castells de sis, mentre que els Xiquets de Reus van descarregar el primer 5 de 7 de l’any, que van acompanyar amb el 4 de 7 i el 3 de 7.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tornar a fer gala del bon moment que viuen, completant castells de la gamma alta de set. Els de Jordi Gaya van descarregar el 4 de 7 i el 3 i 4 de 7 amb l’agulla, tots ells amb molt solvència.

El cap de setmana també ens ha deixat altres diades, com la dels Xiquets del Serrallo a Andorra, on van participar a la diada de bateig de la colla del principat. Els d’Isaac Herrera van descarregar castells de sis.

A l’Ametlla de Mar, els Xics Caleros i els Xiquets de Cambrils han fet castells de sis, i a Martorell, els Castellers de Vilafranca van tornar a sorprendre després de descarregar l’inèdit 8 de 7, un castell que no s’havia fet mai fins ara. També van fer el primer 4 de 8 amb l’agulla de l’any.

Comentarios
Multimedia Diari