Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Nens estrenen la tripleta de 8

Els del Vendrell descarreguen el 2 de 8 folrat més matiner i el primer de la temporada.A Sitges, la Colla Vella dels Xiquets de Valls estrena també el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6

Josep Ardila

Whatsapp
2 de 8 amb folre dels Nens del Vendrell, el primer de l\'anyi més matiner de la seva història. Foto: Nens del Vendrell

2 de 8 amb folre dels Nens del Vendrell, el primer de l\'anyi més matiner de la seva història. Foto: Nens del Vendrell

Diada rere dia es pot copsar les ganes de que tenen les colles d’avançar objectius i portar els seus millors castells a plaça.

Els Nens del Vendrell estan fent un inici de temporada molt fort i aquest diumenge van completar, a Vilanova i la Geltrú, la primera tripleta de vuit del curs. L’estrena va ser el 2 de 8 folrat, el primer de la temporada i el més matiner de la seva història. No oblidem que el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 8 folrat és la millor actuació de la història de la colla, sense comptar els pilars, i tot just començar la temporada l’han tornat a descarregar.

La diada de Vilanova també va servir per veure la Joves de Valls, que va estrenar temporada aquest diumenge. Els de Jaume Galofré van tenir en el 4 de 8 el seu millor castell, que van descarregar a la primera ronda. Amb el 5 de 7 i el 2 de 7 van completar la primera sortida a plaça del curs.

Els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, van completar el primer 4 de 8 de la temporada, a més del 2 de 7 i el 7 de 7. Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van completar una nova clàssica de vuit, descarregant el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 7.

La Vella, a Sitges

La Colla Vella va fer una molt bona diada aquest diumenge a Sitges, on va estrenar el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6. Els rosats van triar, de sortida, el 3 de 8, per després intentar el 2 de 8 folrat, que van descarregar sense problemes.

A la tercera van optar pel 4 de 8, que es va quedar en intent, protagonitzant la primera caiguda del curs. La colla, però, el va tornar a intentar a la ronda de repetició, i el van poder completar. La diada es va acabar amb l’estrena del pilar de 6, el primer de l’any.

A la mateixa diada, els Castellers de Sants van completar la clàssica de vuit i la colla local, la Jove de Sitges, castells de la gamma alta de set.

A Altafulla també hi va haver castells aquest diumenge, amb la colla local, els Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Els d’Altafulla van completar castells de sis, mentre que els Xiquets de Reus van descarregar el primer 5 de 7 de l’any, que van acompanyar amb el 4 de 7 i el 3 de 7.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tornar a fer gala del bon moment que viuen, completant castells de la gamma alta de set. Els de Jordi Gaya van descarregar el 4 de 7 i el 3 i 4 de 7 amb l’agulla, tots ells amb molt solvència.

El cap de setmana també ens ha deixat altres diades, com la dels Xiquets del Serrallo a Andorra, on van participar a la diada de bateig de la colla del principat. Els d’Isaac Herrera van descarregar castells de sis.

A l’Ametlla de Mar, els Xics Caleros i els Xiquets de Cambrils han fet castells de sis, i a Martorell, els Castellers de Vilafranca van tornar a sorprendre després de descarregar l’inèdit 8 de 7, un castell que no s’havia fet mai fins ara. També van fer el primer 4 de 8 amb l’agulla de l’any.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También