Más de Noticias

Noticias Temporada

Els Teatres de Tarragona acolliran més de 100 espectacles

Entre els noms propis destaquen el de Paco Ibáñez i el de Joan Pera, entre altres

Diari de Tarragona

Whatsapp
El cantautor Paco Ibáñez interpretarà les cançons més representatives de la seva carrera. FOTO: EFE

El cantautor Paco Ibáñez interpretarà les cançons més representatives de la seva carrera. FOTO: EFE

Els Teatres de Tarragona acolliran més de 100 espectacles des d’aquest octubre fins al mes de juny de 2020. El mes passat es va donar a conèixer ja la temporada estable del Teatre Tarragona, que compta amb 26 creacions de teatre, dansa, màgia i òpera, i ahir es van presentar la resta de propostes culturals que conformen tota la programació.

Entre els noms propis destaca el de Paco Ibáñez, que farà un recorregut per les cançons més representatives de la seva carrera, i Joan Pera amb l’obra N’hi ha que neixen estrellats. Enguany hi tornarà a haver obres per als més petits de casa. Concretament, es faran tres espectacles familiars d’entre els quals destaquen el musical Ningú és un zombi i Bitels per a nadons, un homenatge a The Beatles a través de quatre músics i una ballarina.

La programació també inclou la 7a Temporada Simfònica de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae que oferirà sis concerts amb músics de primer nivell i que permetrà escoltar des de grans clàssics fins a bandes sonores compostes per John Williams, com són les de les pel·lícules Star Wars, E.T. o Jurassic Park.

«Tarragona té molt talent i la nostra obligació és que se senti i es conegui», va remarcar l’alcalde de Tarragona i conseller de Cultura, Pau Ricomà. «La programació de teatres ens enorgulleix com a ciutat i és un reflex del múscul cultural de Tarragona, una programació que hem fet entre tots: entitats, creatiuss, actors, musics, Ajuntament, etc... Cultura amb majúscules, per una ciutat amb vitalitat», va afegir.

Cicle amb segell de proximitat

Per segon any, les entitats i produccions locals s’engloben dins del cicle ‘OFF Km0’, que va néixer la temporada anterior amb la voluntat de potenciar el talent de proximitat. Un total de 15 propostes molt diverses, que inclouen el concert solidari del cor Barcelona Soul Choir organitzat per Mans Unides, el 40è aniversari de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, els concerts de la Banda Unió Musical de Tarragona o Els Pastorets de la Cia. La Golfa i els de la Salle. Una altra iniciativa que també destaca en aquest apartat és la XXV Festival Juvenil de Teatre Grecollatí, adreçat a l’alumnat de llengua i cultura clàssiques.

Les Joventuts Musicals també oferiran la millor música clàssica a l’abast de tothom amb el cicle Música per a tothom, amb més de vint recitals de música amb intèrprets de reconegut prestigi internacional.

A banda, un any més es faran diverses funcions emmarcades en el projecte pedagògic ‘Les escoles van al teatre’. La programació s’acabarà de completar amb la XXVI edició del Festival Internacional Dixieland i els espectacles del Teatre Magatzem i Sala Trono.

Fórmula de temporada única

La programació dels Teatres de Tarragona es manté en format de temporada única, de tardor a primavera, que permet conèixer totes les propostes culturals des del seu inici. Pel que fa a les entrades, també continua la política de contenció de preus i descomptes per apropar el teatre al màxim públic possible.

Els abonaments per al teatre són de 6 i 10 espectacles, que permetran gaudir d’un 20% i 30% de descompte. També s’han posat a la venda abonaments per a la temporada simfònica de l’OCM, per a 3 i 6 concerts amb un 20 % i 25 % de descompte. I es manté l’opció Last Minute Teatre.

Temas

Comentarios

Lea También