Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xicots de Vilafranca encapçalen la classificació després de la tercera ronda

Els Xiquets de Hanghzou no aconsegueixen coronar el 4de9f i cauen al tercer lloc

Pau Ruiz Aubanell

Whatsapp
Detall del 3de9f i el 2de8f descarregats per @xiquetsdehangzh al #ConcursTgn2016

Detall del 3de9f i el 2de8f descarregats per @xiquetsdehangzh al #ConcursTgn2016

Els Xicots de Vilafranca han pres el liderat de la jornada de dissabte d'aquest XXVI Concurs de Castells. Els de la camisa vermella han carregat el 5de8, que juntament amb el 3de9 també coronat i el 2de8f, fa que encapçalin la taula.

De ben aprop els segueixen uns Marrecs de Salt estratosfèrics, que amb el 7de8 descarregat a la tercera ronda, seguit del 5de8 i el 2de8f, fa que hagin assolit la millor actuació fins al moment.

Mala sort en aquesta ocasió a uns valents Xiquets de Hangzhou. La formació xinesa ha optat per el 4de9f, però una execució lenta degut a la indecisió de la canalla ha fet que l'estructura acabi cedint. Amb un castell menys que les dos colles capdavanteres, els xinesos han caigut a la tercera plaça.

La tercera ronda ha donat titulars a altres colles, com la tercera classica de vuit assolida pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, o el 50è 3de7 aixecat per sota dels Castellers d'Esplugues. L'altra colla tarragonina, els Xiquets del Serrallo han descarregat el 3de7a.

Llegeix tot el que ha passat a la 2a ronda:Els Xiquets de Hangzhou mantenen el liderat després de la segona ronda del Concurs de Castells

Llegeix tot el que ha passat a la 1a ronda: Els Xiquets de Hanghzou sorprenen a tothom descarregant el 3de9f

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También