Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Hanghzou sorprenen a tothom descarregant el 3de9f en la primera ronda del Concurs de Castells

Les colles de la ciutat de Tarragona han començat amb bon peu. Les altres colles que aspiren a ocupar un lloc al podi d´aquesta tarda, tampoc han fallat. Els Marrecs de Salt han descarregat un altre castell inèdit fins a dia d´avui a la jornada de la tarda a la TAP, el 5de8, mentre que Xicots de Vilafranca i Castellers de Sant Cugat, han completat amb èxit el 2de8 amb folre

Pau Ruiz Aubanell

Whatsapp
Primeres imatges de la TAP en aquest dissabte de Concurs de Castells

Primeres imatges de la TAP en aquest dissabte de Concurs de Castells

Sorpresa matinera a la jornada de dissabte del XXVI Concurs de Castells. Els Xiquets de Hanghzou, la formació xinesa apadrinada per la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat a la primera ronda el 3de9 amb folre, convertint-se així amb una nova colla de nou, i amb la primera agrupació que assoleix un castell de nou pisos a la jornada de dissabte a la Tarraco Arena Plaça.

Les altres colles que aspiren a ocupar un lloc al podi d’aquesta tarda, tampoc han fallat. Els Marrecs de Salt han descarregat un altre castell inèdit fins a dia d’avui a la jornada de la tarda a la TAP, el 5de8, mentre que Xicots de Vilafranca i Castellers de Sant Cugat, han completat amb èxit el 2de8 amb folre.

Optimisme també entre les dues colles de la ciutat de Tarragona que avui actuen a la plaça de braus. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat un altre 2de7, el desè de la temporada, mentre que els Xiquets del Serrallo han completat amb èxit el 5de7.

La primera ronda ja ha pogut ser testimoni del gran estat de forma de les vint colles participants, ja que s’han vist fins a 7 castells de vuit pisos, més el 3de9 amb folre dels Xiquets de Hangzhou, i una única llenya, la que malauradament han sofert els Xics de Granollers en la seva temptativa de 2de8 amb folre.

Classificació Provisional de dissabte

Xiquets de Hanghzou 3de9f 1.110pts

Marrecs de Salt 5de8 735pts

Xicots de Vilafranca 2de8f 665pts

C. de Sant Cugat 2de8f 665pts

M. Igualada 2de8f 665pts

Sagals d’Osona 3de8 510pts

Bordegassos de Vilanova 4de8 460pts

Castellers de Sant Pere i Sant Pau 2de7 440pts

C. Lleida 2de7 440pts

T. Manresa 2de7 440pts

C. Terrassa 9de7 420pts

C. Sagrada Familia 3de7ps 335

Jove Barcelona 7de7a 320

X. Serrallo 5de7 305

C. Berga 7de7 320pts

X. Granollers i2de8f 0pts

Classificació a temps real: www.concursdecastells.cat/en-directe

(En aquest espai actualitzem al moment tota la informació del Concurs de Castells de Tarragona 2016)

Segona ronda 

Els Xiquets de Hangzhou mantenen el primer lloc de la taula de la jornada de dissabte del Concurs de Castells, en haver descarregat el 2de8 amb folre en la segona ronda.

La formació apadrinada per la Colla Vella s'escapa lleugerament a la classificació provisional. ja que els Castellers de Sant Cugat han desmuntat el seu intent de 5de8 després de la indecisio de la canalla. Els Xicots de Vilafranca per la seva banda, han aconseguit carregar el 3de9 amb folre, mentre que els Marrecs de Salt han completat amb èxit el 2de8 amb folre.

Sort desigual aquesta segona ronda a les colles de Tarragona, ja que els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregst el 3de8 me tre que els Xiquets del Serrallo han fet llenya amb el pilar de sis que han alçat

Més informació: 

Les 6 claus del Concurs de Castells 2016

Estan bojos aquests castellers!

Algú s'atreveix a apostar?

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También