Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Tarragona estrenen marxandatge per celebrar l'aniversari

Redacció

Whatsapp
Marc Solé, juntament amb la samarreta i la resta de marxandatge que ha dissenyat. Foto: Lluís Milián

Marc Solé, juntament amb la samarreta i la resta de marxandatge que ha dissenyat. Foto: Lluís Milián

Els Xiquets de Tarragona estan d’aniversari i ahir al vespre ho van voler celebrar presentant el marxandatge creat per a l’ocasió. La Casa de la Festa va ser l’escenari triat per la colla per presentar una nova samarreta i l’escut commemoratiu de la celebració. Segons el seu dissenyador, Marc Solé, «s’ha volgut mantenir tant la forma de l’escut de la colla com les ratlles, totes dues coses molt significatives per la colla».

També s’hi destaquen les dates de l’aniversari «amb el simbolisme d’un pom de dalt». La colla celebra, aquest any, els 130 anys dels Xiquets de Tarragona i els 45 de la colla actual. Durant l’acte d’ahir també van presentar les activitats que han organitzat per Sant Magí i Santa Tecla. El més destacat serà la presentació del documental ‘L’herència millorada’, que es presentarà en el marc de les festes de Santa Tecla al setembre i que la colla està rodant durant tot l‘estiu. A l’agost, per Sant Magí, faran una festa de l’escuma i de l’aigua pels més petits.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También