Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Tarragona, per Sant Magí, 'enlloc com a casa'

Els matalassers engeguen campanya promocional

Redacció

Whatsapp
Els Xiquets de Tarragona, per Sant Magí, 'enlloc com a casa'

Els Xiquets de Tarragona, per Sant Magí, 'enlloc com a casa'

Els Xiquets de Tarragona tornen a posar en marxa una enginyosa campanya promocional, en aquest cas de cara a la diada de Sant Magí, que porta per lema #enlloccomacasa. L'objectiu és engrescar els seus castellers i simpatitzants de cara a la important actuació del 19 d'agost.

En aquesta ocasió, jugant en to d'humor amb un suposat dilema de la colla entre els dos castells de la gamma extra que està treballant al pati d'assaig, la campanya vol generar caliu i ser punt de partida del tram de temporada que s'acaba d'iniciar i que té la primera parada l'actuació a la plaça de les Cols, un lloc molt significatiu i emblemàtic per als Xiquets, on se senten "com a casa". D'aquí ve el lema elegit per la campanya.

Amb un caire divertit i motivador alhora, se simula una pica-baralla interna entre els matalassers que deixa entreveure quines poden ser les apostes pel que ha de venir a partir d'ara: dos imponents reptes, tant repetir el dos emmanillat com dur el cinc de nou amb folre a les Cols, que són testimoni de com d'engrescat està el pati de cara a les diades que vénen en els propers mesos i, en especial, la del proper 19 d'agost.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También