Els comuns consideren la participació 'històrica' com un 'avís' perquè el govern tingui en compte Catalunya

Aina Vidal explica que els catalans han estat conscients que hi havia "molt en joc" als comicis

28 abril 2019 19:09 | Actualizado a 28 abril 2019 19:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La número dos a la llista d'En Comú Podem, Aina Vidal, ha celebrat l'augment de la participació a les eleccions al Congrés a Catalunya, que ha qualificat "d'històrica", i ha assegurat que és un fet a celebrar "indistintament del color polític".

Durant una roda de premsa a la seu de la formació, Vidal ha fet una valoració de les dades de participació i ha explicat l'augment dels votants com "un avís" al futur govern espanyol perquè tingui en compte la veu dels catalans.

El PSOE gana y Vox entra con fuerza, según el sondeo a pie de urna de TV3

La encuesta a pie de urna elaborada por TV3 y Catalunya Ràdio otorga una amplia mayoría al PSOE en las elecciones generales de este domingo 28 de abril. Según los datos, los socialistas españoles conseguirían entre 116 - 121 escaños.

"Catalunya vol tenir una veu clara i nítida a l'Estat, també en la participació en la conformació del govern", ha apuntat Vidal, que ha constatat que no es pot deixar d'escoltar el resultat. En aquest sentit, la número dos dels comuns ha assegurat que l'alta participació ha estat perquè els catalans "han estat conscients" que hi havia molt en joc.

Vidal ha explicat que la seva formació celebra especialment l'augment dels vots perquè segons assegura s'han implicat molt en què la participació fos "massiva". Vidal ha afegit que les eleccions "van de Catalunya" i ha explicat que tots els catalans "n'esperen molt" del govern que en surti.

 

Sigue la jornada electoral al minuto

Arrancan una elecciones generales frenéticas en las que, salvo sorpresa, el pacto será imprescindible. Los resultados son una gran incógnita

Comentarios
Multimedia Diari