Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els preus dels pisos pateixen la pujada més elevada des del 2007

La compravenda de pisos a Catalunya registra increments del valor de les transaccions des del juny de l'any passat

ACN

Whatsapp
Foto: Lluís Milián/DT

Foto: Lluís Milián/DT

ls preus de les operacions de vendes de pisos a Catalunya van créixer un 5,5% durant el segon trimestre d'aquest any, segons les dades publicades aquest dimarts per l'Institut d'Estadística espanyol. Aquest increment del preu de venda dels habitatges és el més elevat que s'ha registrat a Catalunya des del tercer trimestre del 2007 quan els preus en aquell període es van incrementar un 6,5%. Amb aquest creixement del preu de venda dels pisos, Catalunya acumula cinc trimestres consecutius d'augments de preus, des del segon trimestre de l'any passat. En el conjunt de l'estat espanyol els preus es van incrementar el 4% durant el segon trimestre.

Els habitatges nous van augmentar el preu de venda el segon trimestre en un 5,1% a Catalunya en relació amb el mateix trimestre de l'any passat, mentre que els pisos de segona mà ho van fer en un 5,5%, igual que la mitjana agregada al Principat.

El comportament de l'evolució dels preus a l'estat espanyol va ser diferent i en aquest cas els preus dels pisos nous van créixer un 4,9% i els de segona mà en un 3,8%.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También