Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els preus pugen vuit dècimes a l'abril a Tarragona i deixen la inflació anual en el -0,8%, en negatiu per onzè mes consecutiu

El comportament de les gasolines i les telecomunicacions estabilitzen l'IPC anual

ACN

Whatsapp

Els preus van augmentar vuit dècimes a l'abril a Tarragona i van fixar una inflació anual del -0,8% cosa que suposa onze mesos seguits d'IPC en negatiu, segons l'Institut d'Estadística espanyol. Amb aquest resultat, la inflació anual a l'abril a Tarragona s'ha situat una dècima per sobre de la IPC anual que es va registrar al març (-0,9%). La inflació es manté en negatiu per onzè mes consecutiu malgrat el repunt de preus de gasolines, de la telefonia mòbil i de l'electricitat, que tot i el lleuger increment encara no pugen el suficient per trencar la tendència negativa. A Catalunya, els preus van augmentar també nou dècimes i van deixar l'IPC anual en el -0,3%, en negatiu per sisè mes consecutiu.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También