En llibertat l'home que va amenaçar d'immolar-se en un tren a Atocha

L'arrestat pateix un trastorn psiquiàtric i rep tractament des del 2013

19 mayo 2017 23:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Jutjat d'Instrucció número 7 de Madrid, en funció de guàrdia de detinguts, ha posat en llibertat amb càrrecs l'home que va ser detingut aquest divendres després d'amenaçar de suïcidar-se amb explosius en l'interior d'un tren que s'aproximava a l'estació d'Atocha de Madrid. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), la instrucció continua el seu curs i sobre l'arrestat pesa la imputació d'un delicte de desordres públics. Amb tot, el magistrat no ha acordat cap mesura cautelar sobre Jamal H., un home de 22 anys que pateix trastorns psiquiàtrics i que rep tractament des del 2013. L'amenaça va desfermar l'alarma a l'estació de trens, on es va activar protocol antiterrorista.

 

Les amenaces de l'home que aquest dissabte ha estat posat en llibertat van provocar que els passatgers del comboi paressin el tren i sortissin corrent. De fet, el Samur va atendre quatre persones per episodis de crisi d'ansietat perquè havien escoltat com l'arrestat cridava que faria explotar la bossa que duia.

 

Durant més d'una hora, la policia va mantenir activat el protocol davant amenaces d'explosius i va desallotjar l'estació d'Atocha. A més, es va tallar el trànsit als voltants i es van desviar les línies d'autobús que passaven per la zona.

Comentarios
Multimedia Diari