Ercros impulsa un pla per atreure nous inversors industrials a Flix

Ofereix una bonificació del 95% en els impostos municipals sobre edificacions, instal·lacions i obres, i un 50% de bonificació a l'Impost d'Activitats Empresarials

19 mayo 2017 20:25 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'empresa química Ercros, la Generalitat i l'Ajuntament de Flix han posat en marxa un pla per atreure nous inversors industrials a Flix a través de la cessió de part dels seus 200.000 metres quadrats de terra en condicions avantatjoses, tant en preu com en bonificacions fiscals.

El pla ofereix una bonificació del 95% en els impostos municipals sobre edificacions, instal·lacions i obres, i un 50% de bonificació a l'Impost d'Activitats Empresarials, ha informat l'empresa aquest dilluns en un comunicat.

Ercros també planteja la possibilitat de coinvertir en projectes que puguin aprofitar sinergies amb els seus processos productius en un entorn "especialment adequat per a empreses químiques, de reciclatge i tractament de residus.

Segons l'empresa, les empreses que s'instal·lin a l'espai podran beneficiar-se d'una estructura de costos competitiva, un elevat cabal d'aigua per als processos productius, estació fisioquímica per al tractament d'aigua, abocador industrial i un apartador de ferrocarril propi, entre d'altres.

El pla busca restituir els nivells d'ocupació perduts i forma part del compromís que Ercros va adquirir amb els seus treballadors i amb el seu entorn.

Comentarios
Multimedia Diari