Ferrari Land crearà 150 llocs de feina i preveu difondre nous detalls molt aviat

Compta amb una inversió d'uns 150 milions d'euros

19 mayo 2017 20:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El parc temàtic Ferrari Land segueix avançant els preparatius per obrir al costat de PortAventura coincidint amb l'obertura de la temporada el 2017, han informat a Europa Press fonts del projecte, que preveuen difondre nous detalls la setmana que ve.

Ferrari Land --el segon parc temàtic de l'automobilística després del d'Abu Dhabi-- va posar la seva primera pedra el maig de 2015 amb la previsió de finalitzar les obres a final de 2016 i una inversió de més de 100 milions d'euros, i quan funcioni crearà 150 llocs de treball entre directes i indirectes.

L'acte de col·locació de la primera pedra va comptar amb la presència del llavors president de la Generalitat, Artur Mas; el de PortAventura, Arturo Mas-Sardá; el cap de l'equip Ferrari de F1, Maurizio Arrivabene, i el pilot Sebastian Vettel.

Ferrari Land estarà separat del complex d'oci tarragoní PortAventura, tot i que formarà part del complexe al costat del parc d'atraccions i el parc aquàtic Costa Carib, i el tiquet d'entrada es podrà comprar només per a Ferrari o combinat amb els altres dos parcs.

El nou complex ocuparà 75.000 metres quadrats al costat de l'entrada principal de PortAventura, on s'ubica la zona temàtica de la Mediterrània, s'inspirarà a Itàlia i inclourà reproduccions de la plaça Sant Marc de Venecia i el Coliseu de Roma, segons les simulacions mostrades llavors, a més d'edificis icònics de Maranello, ciutat seu de Ferrari.

Vol atreure públic familiar i aficionats de la F1 de tot Europa amb les seves instal·lacions, que inclouran botigues i restaurants, i també tindrà atraccions vinculades a la conducció i simuladors de F1 d'última tecnologia.

La seva atracció estrella serà un accelerador vertical de 112 metres que superarà Shambhala (76 metres) com la muntanya russa més alta d'Europa; arribarà als 180 quilòmetres per hora en cinc segons i tindrà una caiguda en picat amb inclinació màxima de 90 graus.

 

Comentarios
Multimedia Diari