Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Foment confirma que l'estació intermodal central del Camp continua viva

Així ho ha comunicat de manera oficial, el secretari d'Estat d'Infraestructures i Transports

Redacció

Whatsapp
Imatge virtual de l'entrada d'un tren d'alta velocitat a l'andana de la futura estació de l'aeroport de Reus Corredor del Mediterrani

Imatge virtual de l'entrada d'un tren d'alta velocitat a l'andana de la futura estació de l'aeroport de Reus Corredor del Mediterrani

El Ministeri de Foment manté, en el seu programa d’actuacions, la construcció de l’Estació Intermodal Central del Camp. Així ho ha comunicat de manera oficial el Secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge del Ministeri Julio Gómez-Pomar Rodríguez, al mateix president de la Cambra Isaac Sanromà.

La comunicació apunta que des de la reprogramació de 2010 que va obligar a paralitzar l’obra de l’Estació Intermodal, aquesta en cap moment s’ha desprogramat sinó que “se ha mantenido en todo momento en la planificación del Departamento y, por tanto, su ejecución se podrá reanudar tan pronto como la sostenibilidad económica y la demanda estén plenamente garantizadas”.

Gómez-Pomar també destaca, en la mateixa carta, que en l’anterior legislatura el Ministeri ha apostat per implantar una solució global pel Corredor Mediterrani que fos viable adaptant el calendari “a la realidad de los operadores. En el tramo Vandellós-Tarragona, todas las obras se encuentran actualmente en ejecución”.

Des de la Cambra el President Sanromà s’ha felicitat per la disposició del Ministeri de Foment a l’entorn d’una infraestructura que es considera estratègica pel territori. Tot i així Sanromà ha insistit que es continuarà amb la recollida de signatures a favor del Manifest per la construcció de l’Estació. Una campanya que es va iniciar fa mesos i que s’ha mantingut atenent la situació de provisionalitat del govern central i la voluntat de lliurar totes les adhesions al nou responsable de la cartera de Foment. Hores d’ara ja s’han recollit una seixantena adhesions de municipis i entitats econòmiques del territori d’entre les que destaquen, entre d’altres, els suports dels Ajuntament de Reus, Salou, Vila-seca i Montblanc i els Consells Comarcals del Tarragonès i del Baix Camp.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También