Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

França, Alemanya i Itàlia, principals mercats exteriors de les empreses de l'Ebre

L'alimentació, la química i la construcció són els sectors econòmics que concentren una major activitat comercial internacional, segons ACC1Ó

ACN

Whatsapp
Acte organitzat a Tortosa aquest dijous dins de la XXII Setmana de la Internacionalització. Foto: ACC1Ó

Acte organitzat a Tortosa aquest dijous dins de la XXII Setmana de la Internacionalització. Foto: ACC1Ó

La Generalitat té detectades 341 empreses exportadores a les Terres de l'Ebre. Els principals sectors exportadors són l'alimentació, la química i la construcció, que focalitzen la seva activitat a França, Alemanya i Itàlia, segons la consellera delegada d'ACC1Ó, Núria Betriu, amb motiu d'un acte a Tortosa de la XXII Setmana de la Internacionalització. En la jornada han participat els directors de les Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions de la Generalitat a Lima, Mèxic, Miami, Milà, Stuttgart i Varsòvia, que s'han reunit amb una trentena d'empresaris amb projectes d'expansió internacional. Alemanya, els Estats Units i Mèxic són els mercats més sol·licitats per rebre assessorament personalitzat.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También