Ikea obre botigues temporals a Barcelona i Madrid

Són conegudes com a 'pop up stores'. Obriran del 20 al 29 d'octubre i vendran productes exclusius de la marca

19 mayo 2017 17:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cadena sueca Ikea obrirà dues botigues efímeres, conegudes com a "pop up stores", al centre de Madrid i Barcelona amb motiu de la commemoració del seu 20 aniversari al país, on per ara només disposa de grans establiments als afores de les principals ciutats del país.

En aquestes "pop up stores", que obriran les seves portes de forma puntual durant deu dies, els usuaris podran accedir a un assortiment de productes exclusius que no podran trobar a cap altre establiment del grup suec a Espanya, han explicat avui a Efe fonts de la companyia.

La botiga de Madrid obrirà del 20 al 30 d'octubre i estarà situada a la zona del Rastro, concretament al carrer San Cayetano, 5.

La de la Ciutat Comtal estarà en el número 17 del carrer Comerç, a la zona del Born, i obrirà del 20 al 29 d'octubre.

"Per arribar al cor fa falta temps i pensem que després de 20 anys hem aconseguit arribar al cor dels espanyols. Amb aquesta acció pretenem celebrar aquesta trobada, aquesta història d'amor entre Espanya i IKEA i el cor de la ciutat simbolitza per a nosaltres el cor dels espanyols", ha explicat la companyia.

No es tracta d'un nou format de tienda, "sinó d'una acció puntual per celebrar aquest aniversari", han apuntat fonts d'Ikea, que va arribar a Espanya el 1996 amb l'obertura de botigues a Badalona (Barcelonès) i Alcorcón (Alcorcón).

Comentarios
Multimedia Diari