Inés Arrimadas es casa a Jerez amb l'exdiputat de CDC Xavier Cima

A Jerez de la Frontera, a Cadis

19 mayo 2017 18:35 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, es va casar ahir a la tarda amb l'exdiputat de CDC Xavier Cima en una cerimònia celebrada a Jerez de la Frontera (Cadis), envoltada d'amics i polítics, principalment de la direcció de la formació taronja.

La pròpia Arrimadas va penjar una fotografia de l'enllaç en el seu compte d'Instagram, on se la veu vestida de blanc i de llarg al costat d'un Cima vestit de jaqué.

En aquesta xarxa social, la política va escriure el següent comentari: "Gràcies a tots els familiars i amics que heu volgut compartir amb nosaltres un dels dies més especials de la nostra vida. Estem molt feliços!".

La parella va contraure matrimoni dissabte a la tarda als afores de Jerez, a les instal·lacions del Celler Luis Pérez, entre vinyes i tarongers, envoltats d'amics i polítics, ja que estava convidada tota l'executiva nacional de Ciutadans, segons fonts pròximes al partit, que han confirmat encara que per qüestions d'agenda no va poder acudir el líder de C's, Albert Rivera.

També la firma Pronovias ha emès un comunicat en què assegura que la presidenta del grup parlamentari de C's a Catalunya va lluir un vestit de la firma líder mundial del sector nupcial.

En el seu enllaç matrimonial, Arrimadas va portar un "meravellós disseny de la col·lecció Pronovias 2016", realitzat en tul combinat amb guipur i chantilly, de silueta sirena i amb una "espectacular esquena" confeccionada en tul vidre i delicades aplicacions d'encaix, segons Pronovias.

Arrimadas és de Jerez de la Frontera, llicenciada en Dret i Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, va ser consultora en una empresa de serveis de consultoria estratègica i de gestió i responsable de qualitat i administració d'un grup d'empreses de serveis industrials, abans de començar la seva carrera política de la mà de Ciutadans i establir-se definitivament a Barcelona.

Cima va fer carrera a la formació independentista de CDC, actualment refundada com PDC, encara que avui dia ha deixat tota responsabilitat.

La legislatura passada va ser diputat autonòmic, activitat que va compaginar amb la de tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de Ripoll (Ripollès), d'on és natural.

Però l'exdirigent de CDC, avui consultor, ha deixat tota activitat política, més enllà del seu suport al think tank liberal "Twenty 50", i recentment va publicar un missatge en el seu compte de Twitter en què s'allunyava de mesures no pactades i unilaterals en el debat sobiranista català: "En un Estat de dret, els límits els marquen els jutges, sempre. Els polítics fan la lleis, els jutges les fan complir".

Comentarios
Multimedia Diari