Investiguen una violació múltiple a una dona a Girona

La dona ha denunciat que cap a les 05.30 hores de diumenge dia 22 tres joves la van assaltar i es van alternar per agredir-la sexualment

19 mayo 2017 16:36 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra estan investigant l’agressió sexual múltiple d’una dona a Girona per part de tres homes, segons ha informat aquest cos policial. La dona ha denunciat que cap a les 05.30 hores de diumenge dia 22 tres joves la van assaltar a la zona del pont Font del Rei i es van alternar per agredir-la sexualment, segons fonts pròximes a la investigació. La víctima explicà que, poc abans dels fets, havia vist els agressors en un establiment d’oci nocturn de la ciutat. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació.

D’altra banda, l’Audiència de Barcelona ha condemnat un llauner a cinc anys de presó, i un amic seu a set, per haver violat una jove de 19 anys la matinada del 19 de setembre del 2014 a la capital catalana aprofitant que la noia estava drogada. La jove, natural de les Filipines, estava de festa a la plaça Universitat de Barcelona, on es va trobar amb Mohammad J., de Bangla Desh, que venia llaunes de cervesa i a qui la víctima ja coneixia.

A la conversa es va unir l’altre acusat, Hussaim S., també de Bangla Desh i amb antecedents per delictes contra la salut pública, i un altre amic que no va poder ser identificat. Tots tres i una altra noia van continuar la festa a casa del primer, on la víctima va consumir voluntàriament whisky , marihuana, MDMA i cocaïna, la qual cosa li va produir un estat de sedació que li impedia parlar i moure’s. Hussaim S. la va conduir a l’habitació, i ell i l’altre home la van violar. A banda de la presó, els acusats també hauran d’indemnitzar la noia amb 18.000 euros.

Comentarios
Multimedia Diari