Jonathan Lafuente serà el nou cap de colla del Serrallo

Lluís Monfort seguirà com a president

19 mayo 2017 20:37 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Jonathan Lafuente serà el nou cap de colla dels Xiquets del Serrallo, mentre que Lluís Monfort continuarà com a president, ja que la que tots dos encapçalen és l’única candidatura que s’ha presentat i que podrà ser votada aquest dissabte, 16 de gener, pels castellers de l’entitat en l’assemblea general ordinària. Una reunió que començarà a les 17 hores al Tinglado 4 del Moll de costa del Port de Tarragona.

A Lafuente i Monfort els acompanyaran a la junta directiva Francesc Subirats a la vicepresidència i Albert Torres com a secretari de l’entitat. La part econòmica la continuarà portant, com fins ara, Daniel Altura i s’incorpora a la junta Gemma Lladó com a vocal.

Jonathan Lafuente assumeix el repte i diu estar preparat i molt motivat amb el projecte que començarà aquest dissabte. Lafuente afegeix, en declaracions a la pàgina web de l’entitat:«Tenim un equip jove, però preparat i molt treballador amb ganes de fer que la colla creixi». A més, assegura que s’ha treballat molt aquests darrers mesos per confeccionar aquest equip i creu que estan preparats per a aquest nou repte i «el que ara toca és posar en pràctica aquesta organització als assajos i a les diades». Lafuente no es vol marcar reptes concrets i afegeix:«Els reptes, els posarà la colla, l’equip tècnic sempre s’entregarà en cada assaig i diada per anar a màxims, només demanem que la colla respongui. Si anem tots a una, tenim la possibilitat de fer coses molt grans», afirma el futur cap de colla.

Per la seva part, Lluís Monfort, que encara la seva tercera temporada al capdavant de l’entitat serrallenca, creu que el gran repte per a aquest any és «consolidar la massa social i ampliar-la en la mesura que sigui possible per poder encarar els reptes que l’equip tècnic es plantegi, així com aconseguir el local social i d’assaig que tant s’ha reclamat en els darrers anys». Monfort diu que «aquest any tenim l’oportunitat de culminar una feina que es va començar fa anys. El local és un dels més grans reptes que la meva junta té ganes que acabi aviat i amb èxit».

Comentarios
Multimedia Diari