Jordi Cuixart surt de la presó per ser operat a Manresa

El president d’Òmnium Cultural ha estat intervingut a l’oïda a l’Hospital Sant Joan de Déu

16 agosto 2019 16:20 | Actualizado a 16 agosto 2019 18:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, en presó preventiva a l’espera de sentència en el judici a la cúpula del procés al Tribunal Suprem, va sortir dimecres de la presó de Lledoners (Barcelona) per ser sotmès a una operació a l’oïda al pròxim Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

La intervenció va ser confirmada per fonts d’Òmnium, que van declinar no obstant això donar més informació sobre l’estat de Cuixart per respecte a la seva «intimitat».

Fonts penitenciàries van detallar no obstant això que Cuixart va obtenir l’autorització del Tribunal Suprem per sortir de presó aquest dimecres i ser intervingut a l’hospital, on està sota custòdia policial. Una vegada els metges li donin l’alta, en una data encara per concretar, el president d’Òmnium, per al qual la Fiscalia demana 17 anys de presó per rebel·lió, serà traslladat de nou al centre penitenciari de Lledoners. Precisament aquest dimecres el fiscal va remetre un escrit a la Sala Segona de l’alt tribunal en el qual demana que s’autoritzi al president d’Òmnium Cultural a sortir de la presó, amb les adequades mesures de seguretat, per assistir al naixement del seu fill quan es produeixi l’enllumenament, previst per al 22 de setembre.

Comentarios
Multimedia Diari