Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Josep Andreu, número 2 de l'AMI

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha estat proclamat nou president de l'entitat aquest divendres a Valls

ACN

Whatsapp
El nou president de l'AMI, Carles Puigdemont, al centre de la imatge, flanquejat pel vicepresident de l'entitat, Pep Andreu, i el conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs. Foto: ACN

El nou president de l'AMI, Carles Puigdemont, al centre de la imatge, flanquejat pel vicepresident de l'entitat, Pep Andreu, i el conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs. Foto: ACN

Carles Puigdemont, alcalde de Girona, ha estat escollit aquest migdia nou president de l'Associació de Municipis per la Independència. En les seves primeres paraules com a responsable de l'entitat, Puigdemont ha apel·lat a la unitat i al consens, ha defensat que els ajuntaments són el "pal de paller" de la independència i ha remarcat que el municipalisme independentista té un "paper decisiu" en el procés. Ha deixat pel final, però, un missatge dirigit directament a Barcelona i a la seva alcaldessa, Ada Colau. Així, el nou president de l'AMI ha convidat la capital catalana a "sumar-se" a l'entitat, en un moment en què "necessitem més que mai sentir l'escalf, la proximitat i el suport de Barcelona". 

De l'assemblea general que l'AMI ha celebrat aquest divendres a Valls n'ha sortit un nou president, Carles Puigdemont, que ha estat escollit amb 137 vots a favor i dues abstencions.

Al costat de Puigdemont, com a vicepresident de l'AMI, hi seguirà havent l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que manté el càrrec que tenia fins ara. Precisament, Andreu ha celebrat que a la nova executiva hi hagi representació "de tots els partits que estem a favor del dret a decidir", i ha agraït "l'esforç" de tots.

Josep Maria Vila d'Abadal, per la seva banda, en el seu parlament de comiat ha fet una crida a recolzar la llista unitària, el projecte "que volem que guanyi". "Tenim un únic camí, la unitat i la generositat", ha afirmat, "l'únic camí per arribar a la independència de Catalunya".

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También