Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Reus destina 77.000==euro== a subvencions per contribuir a evitar la pobresa energètica de 600 famílies

El consistori s'encarregarà de les despeses d'electricitat i gas del període hivernal 2014-2015

ACN

Whatsapp

L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus destina 76.769 euros a subvencions per contribuir a evitar la pobresa energètica a la ciutat durant el període hivernal 2014-2015 de 579 famílies. Aquestes subvencions s'adrecen a les famílies que es troben en situació de necessitat socioeconòmica per atendre a les despeses de subministraments d'energia elèctrica i de gas i consisteixen en el pagament de l'import total de les factures que es presentin dels mesos de desembre de 2014 al març de 2015, tots dos mesos inclosos. Queden exclosos els imports per recàrrecs, interessos o costos de demora que s'hagin pogut generar. Encara hi ha pendents de resoldre per motius diversos 37 sol·licituds.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, considera que aquestes subvencions contribueixen a pal·liar la situació de vulnerabilitat que viuen algunes famílies a Reus. "Hem donat una resposta positiva a totes les sol·licituds que complien els requisits, tot i rebre'n prop d'un miler, ja que la lluita contra la pobresa energètica és un dels objectius que ens hem marcat per enguany i els propers anys", ha exposat la regidora.

El pressupost que el consistori destinarà aquest any a fer front a la pobresa energètica és de 180.000 euros, als quals cal sumar 100.000 euros més de la Divisió d'Aigües de Reus Serveis Municipals. En total, 280.000 euros.

La Taula sobre la Pobresa Energètica de la ciutat de Reus es va constituir el passat 19 de desembre. Es tracta d'un espai de participació per a la planificació d'intervencions que garanteixin l'adequada protecció i atenció d'aquelles famílies de la ciutat que tinguin dificultats per fer front als subministraments bàsics de la llar: aigua, llum i gas.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También