La CEPTA celebrarà el 27 de març 'La nit empresarial'

Comptarà amb la intervenció de l'economista Emilio Duró

EFE

Whatsapp
La CEPTA celebrarà el 27 de març 'La nit empresarial'

La CEPTA celebrarà el 27 de març 'La nit empresarial'

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha anunciat que la quinzena edició de 'La nit empresarial' se celebrarà el 27 de març al centre de Convencions de Port Aventura, segons ha informat la patronal tarragonina en un comunicat aquest dimecres.

L'acte, que començarà a les 19.30 hores i estarà dividit en dues parts, començarà amb el lliurament dels premis CEPTA que reconeixen la destacada trajectòria d'algunes empreses o organitzacions durant el 2014.

En aquesta edició, la patronal ha afegit tres nous guardons als que es lliuren habitualment, que premiaran l'economia social, l'economia col·laborativa i la promoció de l'activitat empresarial.

El segon bloc de l'acte tindrà caràcter acadèmic i tindrà la intervenció de l'economista Emilio Duró i la participació d'una taula rodona amb diversos representants del món empresarial.

Durant la roda de premsa de l'acte de presentació, el president de CEPTA, J. Antoni Belmonte ha destacat la tradició de l'acte i ha ressaltat que en el moment en què l'economia desperta convé que "la confederació sigui qui lideri aquest pas endavant".

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También