La Caixa d'Enginyers obre la seva primera oficina a Tarragona

Amb aquesta, l'entitat ja disposa de tretze sucursals a Catalunya i deu més a la resta de l'estat espanyol

ACN

Whatsapp
Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers; Sara Junquera, directora de l'oficina de l'entitat a Tarragona; i Jordi Padrós, director comercial de Caixa d'Enginyers, davant de la nova sucursal. Foto: ACN

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers; Sara Junquera, directora de l'oficina de l'entitat a Tarragona; i Jordi Padrós, director comercial de Caixa d'Enginyers, davant de la nova sucursal. Foto: ACN

La Caixa d'Enginyers consolida la seva presència a Tarragona amb l'obertura de la primera oficina a la ciutat, situada al carrer Marquès de Montoliu número 3. En un comunicat, l'entitat recorda que té més de 1.500 socis a la demarcació, per la qual cosa considera que és un territori estratègic. Fins ara, l'atenció als socis tarragonins es donava a través de l'oficina directa i de la xarxa multicanal (banca online, banca mòbil i xarxes socials), amb les quals es poden realitzar totes les transaccions i operacions habituals les 24 hores del dia. Amb la nova oficina aquesta cooperativa de crèdit ja té sucursals a les quatre capitals catalanes. En total disposa de 23 oficines a tot l'estat espanyol.

Amb l'obertura de l'oficina tarragonina, "fruit d'un creixement sostingut" a la demarcació, l'entitat assegura que fa "un pas endavant" i s'acosta geogràficament als seus socis, fent valer un dels seus principals valors, "la proximitat". Les oficines ofereixen assessorament personalitzat amb productes financers i asseguradors per a particulars i empreses. Com la resta de centres d'atenció personalitzada de la cooperativa de crèdit, l'oficina de Tarragona donarà servei als socis de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a set de la tarda ininterrompudament.

L'entitat, que té més de 130.000 socis a Espanya, disposa actualment de 23 oficines. Nou a Barcelona, dues a Madrid i a Sevilla, i una a València, Saragossa, Alacant, Girona, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Lleida, Palma de Mallorca, Bilbao i Màlaga.

Caixa d'Enginyers

El Grup Caixa d'Enginyers és un grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors especialitzat en l'atenció a comunitats professionals, que aposta per un model propi d'entitat bancària basat en l'atenció personalitzada, el rigor i la transparència en la gestió i compromís amb la societat. Durant l'exercici 2014 va augmentar el seu benefici net un 13,25% respecte l'any anterior, fins arribar als 10,53 milions d'euros. L'entitat també ha vist, durant el 2014, com el nombre de socis creixia un 6,6%, fins assolir els 129.916. Actualment ja supera els 130.000.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También