Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Caixa d'Enginyers obre la seva primera oficina a Tarragona

Amb aquesta, l'entitat ja disposa de tretze sucursals a Catalunya i deu més a la resta de l'estat espanyol

ACN

Whatsapp
Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers; Sara Junquera, directora de l'oficina de l'entitat a Tarragona; i Jordi Padrós, director comercial de Caixa d'Enginyers, davant de la nova sucursal. Foto: ACN

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers; Sara Junquera, directora de l'oficina de l'entitat a Tarragona; i Jordi Padrós, director comercial de Caixa d'Enginyers, davant de la nova sucursal. Foto: ACN

La Caixa d'Enginyers consolida la seva presència a Tarragona amb l'obertura de la primera oficina a la ciutat, situada al carrer Marquès de Montoliu número 3. En un comunicat, l'entitat recorda que té més de 1.500 socis a la demarcació, per la qual cosa considera que és un territori estratègic. Fins ara, l'atenció als socis tarragonins es donava a través de l'oficina directa i de la xarxa multicanal (banca online, banca mòbil i xarxes socials), amb les quals es poden realitzar totes les transaccions i operacions habituals les 24 hores del dia. Amb la nova oficina aquesta cooperativa de crèdit ja té sucursals a les quatre capitals catalanes. En total disposa de 23 oficines a tot l'estat espanyol.

Amb l'obertura de l'oficina tarragonina, "fruit d'un creixement sostingut" a la demarcació, l'entitat assegura que fa "un pas endavant" i s'acosta geogràficament als seus socis, fent valer un dels seus principals valors, "la proximitat". Les oficines ofereixen assessorament personalitzat amb productes financers i asseguradors per a particulars i empreses. Com la resta de centres d'atenció personalitzada de la cooperativa de crèdit, l'oficina de Tarragona donarà servei als socis de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a set de la tarda ininterrompudament.

L'entitat, que té més de 130.000 socis a Espanya, disposa actualment de 23 oficines. Nou a Barcelona, dues a Madrid i a Sevilla, i una a València, Saragossa, Alacant, Girona, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Lleida, Palma de Mallorca, Bilbao i Màlaga.

Caixa d'Enginyers

El Grup Caixa d'Enginyers és un grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors especialitzat en l'atenció a comunitats professionals, que aposta per un model propi d'entitat bancària basat en l'atenció personalitzada, el rigor i la transparència en la gestió i compromís amb la societat. Durant l'exercici 2014 va augmentar el seu benefici net un 13,25% respecte l'any anterior, fins arribar als 10,53 milions d'euros. L'entitat també ha vist, durant el 2014, com el nombre de socis creixia un 6,6%, fins assolir els 129.916. Actualment ja supera els 130.000.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También