Más de Noticias

La Cambra baixa holandesa aprova legalitzar el cultiu de marihuana

Entre les formacions que han rebutjat el text figuren el partit del primer ministre, Mark Rutte, i el de l'ultradretà Geert Wilders

Agencias

Whatsapp
La Cambra baixa holandesa aprova legalitzar el cultiu de marihuana

La Cambra baixa holandesa aprova legalitzar el cultiu de marihuana

La Cambra de Representants de Països Baixos ha aprovat aquest dimarts una nova norma que legalitza, sota certs criteris, el cultiu de marihuana, en un intent de trencar l'actual buit que existeix entre la producció prohibida i la venda autoritzada de petites quantitats de cànnabis a 'coffee shops'.

La mesura, impulsada pel partit Demòcrata 66 (D66), ha tirat endavant amb 77 vots a favor i 72 en contra. Entre les formacions que han rebutjat el text figuren el partit del primer ministre, Mark Rutte, i el de l'ultradretà Geert Wilders.

El text passa ara al ple del Senat, on no existeix una majoria garantida a favor d'aquesta nova llei, segons han informat mitjans locals.

La diputada Vera Bergkamp, membre de D66, ha advocat per esclarir l'actual marc legislatiu perquè els propietaris de les cafeteries on es ven cànnabis puguin tenir una font clara de subministrament. Les autoritats avalarien la creació d'una xarxa de productors locals.

Temas

  • PANORAMA

Comentarios

Lea También