La Colla Jove carrega el 3 de 9 amb folre i l'agulla

És el segon castell de gamma extra que completen aquesta diada de Santa Tecla, ja que a la primera ronda han descarregat un majestuós 5de9 amb folre

19 mayo 2017 18:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A la tercera ha anat a la vençuda. La Colla Jove de Tarragona ha aconseguit carregar per primer cop al seu historial el 3de9 amb folre i l'agulla, sent així la tercera colla que aconsegueix coronar-lo, juntament amb Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa. Els d'Aleix Bordas tenien la lliçó apresa del que va succeïr en la temptativa del passat diumenge, i aquesta ocasió han pogut mesurar bé els tempos del castell. Tot i que el pilar s'ha anat bastint amb excessiva lentitud, la Jove ha aconseguit fer l'aleta a aquest castell d'extrema dificultat, que ha desfermat un esclat d'eufòria més que justificat a la pinya dels del Cós del Bou.

És el segon castell de gamma extra que completen aquesta diada de Santa Tecla, ja que a la primera ronda han descarregat un majestuós 5de9 amb folre.

Alegria també a les files dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que a la segona ronda han descarregat un nou 3de8 sense gairebé despentinar-se. Prèviament, els de la camisa verda han descarregat amb autoritat el 2de7.

Mala fortuna per als Xiquets de Tarragona. Els matalassers havien optat per el 3de9 amb folre per iniciar la diada. L'estructura, a diferència del passat diumenge no ha pujat bé de mides, tot i que a mesura que anava guanyant alçada semblava que el podien controlar. Amb l'aixecador col·locat el castell brandava fins al punt en que ha estat insalvable per als matalassers.

Similar sort han sofert els Xiquets del Serrallo, que una indecisió de la canalla els ha fet desmunta en les dues primeres rondes el 5de7 i el 5de7 amb l'agulla, tot i que ambdues estructures presentaven una bona mida.

 

Resultat després de tres rondes

Castellers de Sant Pere i Sant Pau: 2de7 3de8 id4de8 4de8                      

Jove de Tarragona: 5de9f 3de9fac 9de8    

Xiquets del Serrallo: id5de7 id5de7a 3de7a 3de7                     

Xiquets de Tarragona: i3de9f, 4de8, 3de8

Comentarios
Multimedia Diari