La Colla Vella dels Xiquets de Valls obrirà plaça per Sant Fèlix

La jornada també comptarà amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca

19 mayo 2017 22:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès han sortejat aquest dimarts l'ordre d'actuació de la diada castellera de Sant Fèlix del pròxim 30 d'agost. La colla encarregada d'obrir plaça serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que en cadascuna de les rondes aniran seguits, per aquest ordre, per les altres colles participants: la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca. La diada serà especial per a la colla local, ja que aquest any els verds compleixen 50 anys de participació castellera a la seva festa major. Enguany la jornada s'emmarca també en els actes de celebració de la Capital de la Cultura Catalana a la capital de l'Alt Penedès.

Els Castellers de Vilafranca afronten la jornada amb objectius importants. La colla ha anunciat la voluntat d'intentar el tres de deu amb folre i manilles, així com un castell amb agulla i un altre sense folre que no han desvelat. La Vella, per la seva banda, també ha anunciat la voluntat d'intentar el tres de deu amb folre i manilles. La Joves, en canvi, aposta pel cinc de nou amb folre i la torre de nou com a castells de màxima dificultat, mentre que Minyons esperarà als darrers assajos per desvetllar quina actuació faran.

Per als egarencs serà una diada especial, ja que tornen a Vilafranca del Penedès després d'un obligat Sant Fèlix sabàtic. L'any passat els administradors de la festa major van decidir trencar la tradició de convidar-los després de tres dècades d'actuacions. En el seu lloc hi va actual la Jove Xiquets de Tarragona, que enguany són els que han quedat fora.

 

Comentarios
Multimedia Diari