La Diada no s'escapa dels ruixats

Cel variable durant el matí, amb possibilitat d'algun ruixat feble i aïllat al litoral fins a mig matí. Durant el centre de la jornada creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran algun ruixat al prelitoral. Durant la tarda, de forma més aïllada, els ruixats podrien arribar a altres punts del nord

19 mayo 2017 21:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més abundant al litoral i al prelitoral, sobretot fins a migdia a la meitat sud del litoral, i amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya al centre de la jornada.

Fins a migdia s'esperen ruixats dispersos al litoral central i sud. A la tarda són probables al prelitoral i no se'n descarten en altres punts de muntanya. Les precipitacions seran d'intensitat feble o puntualment moderada. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Màximes semblants o en lleuger ascens; arribaran a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu, entre 19 i 24 ºC al Prepirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta, si bé seran puntualment més altes a ponent i la vall de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari