Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Generalitat haurà d'indemnitzar l'Hidroelèctrica de Xerta amb més de 4 MEUR

El Tribunal Suprem desestima el recurs de cassació contra la reclamació de responsabilitat patrimonial que l'empresa exigeix

ACN

Whatsapp

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació presentat per la Generalitat, que haurà d'indemnitzar l'Hidroelèctrica de Xerta amb més de 4 MEUR. Després de diversos litigis que s'arrosseguen des de fa més de vint anys, aquest darrer recurs respon a la reclamació de responsabilitat patrimonial que l'empresa exigeix després del segon intent de la Generalitat de declarar l'Assut de Xerta com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), en la categoria de monument històric. Després que tant el TSJC com el Suprem anul·lessin la declaració de BCIN per "falta de competència" de la Generalitat, l'empresa reclama una indemnització pel retard en la posada en marxa de la línia elèctrica de la central.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También