Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Generalitat obre les inscripcions de les proves per obtenir els certificats de català

Les proves estan obertes a qualsevol persona que tingui 16 anys o més en la data de la prova i no es requereix cap titulació acadèmica prèvia

Europa Press

Whatsapp

La Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura de la Generalitat ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'inscripció per accedir a les proves que atorguen certificats de coneixement de llengua catalana.

Segons ha informat el departament de Santi Vila aquest dijous en un comunicat, les sol·licituds es podran presentar fins al 24 de febrer per via telemàtica o bé a les oficines de la Direcció General a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Les proves estan obertes a qualsevol persona que tingui 16 anys o més en la data de la prova i no es requereix cap titulació acadèmica prèvia per accedir als exàmens que aquest any es faran en 18 localitats.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También