La Porra del 27-S

Ja tenim la primera mitjana dels resultats de la Porra que fem entre els nostres lectors i seguidors. Encara pots participar-hi i guanyar dues entrades per anar al cinema

19 mayo 2017 21:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Qui creus que guanyarà les eleccions del 27-S? Com creus que es configurarà el futur Parlament de Catalunya? Quants escons treurà la formació que tu penses votar? 

Participa de forma ràpida i gratuïta a La Porra del Diari de Tarragona i digues quants diputats creus que treurà cada formació. Pots guanyar una entrada doble per una pel·lícula a escollir fins el 31 de desembre d'enguany, per cortesia d'Ocines Les Gavarres.

Si guanyes La Porra, t'endús les entrades. I si no, t'ho pots passar bé amb els teus amics i saber qui és el que més s'apropa al resultat final.

Recorda que el total de diputats que assignis ha de sumar 135. La majoria absoluta al Parlament es troba en 68 diputats.

 

 

PORRA TANCADA. GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR

 

 

Malgrat hi pugui haver diversos encertants de la porra, tan sols una persona s'emportarà el premi. En cas que hi hagi diversos encertants, es farà un sorteig entre ells per determinar el guanyador.

Si no hi hagi ningú que encerti totalment el resultat electoral, es valorarà qui s'hi ha acostat més, determinant-ho de la següent manera:

- 1. Qui encerti el nombre exacte d'escons de més partits.

- 2. Qui més s'acosti al resultat del partit guanyador de les eleccions

- 3. Qui més s'acosti al resultat del segon partit amb més diputats.

- 4. Qui més s'acosti al resultat del tercer partit amb més diputats. I així progressivament.

Els criteris de desempat s'aplicaran progressivament mentre hi hagi empat.

En cas d'empat després d'aplicar aquest sistema, el guanyador es decidirà per sorteig.

 

Nota legal: Les dades facilitades (correu electrònic) seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei de Protecció de Dades de caràcter personal. La cessió de les dades expressa consentiment de tractament de les mateixes per part de Diari de Tarragona, que no les facilitarà a tercers.

Comentarios
Multimedia Diari